FFMU selger klistremerker!

FFMU selger klistremerker til å klistre på biler som parkerer på HC-parkering og ikke har HC-bevis. Alt vi tjener på salget av disse klistremerkene går til Aktiv Uke 2017, så dette er en fantastisk måte å støtte Aktiv Uke på, og fremdeles få noe smart, kult og praktisk ut av støtten.

Klistremerkene er 10 cm i diameter, og er laget av avtagbar, selvklebende vinyl, slik at de er enkle å ta av og for at det ikke skal bli problemer for de som får dem på rutene sine.

Vi selger klistremerkene i to “pakker”.

Pakke 1. inneholder 20 klistremerker, og koster 100 kr + 20 kr i frakt. Altså 120 kroner totalt.
Pakke 2. inneholder 50 klistremerker, og koster 220 kr + 30 kr i frakt. Altså 250 kroner totalt.

Vi kommer til å bruke Vipps som betalingsmetode, og sender ikke klistremerkene før betaling er registrert hos oss. Vi kommer til å “be om betaling” på Vipps, slik at det bare er å godkjenne. Derfor må dere ha Vipps for å kunne kjøpe klistremerker av oss. For å kunne bruke Vipps må du ha en iPhone, Android-telefon eller en Windows Phone. Det er støtte for operativsystem iOS 7.1.2, Android 4.3, Windows Phone 8.1 eller nyere versjoner. Har du eldre versjoner enn dette, anbefaler Vipps å oppdatere operativsystemet – og Vipps, så er du i gang!

For å bestille klistremerker må dere enten sende en melding på Facebook til meg (Line Lillebø Nordal), en SMS til meg på 90291125, eller en mail til linenordal22@gmail.com eller ffmu@ffm.no. Meldingen må inneholde deres navn, mobiltelefonnummer, postadresse og hvilken pakke dere ønsker.

På klistremerkene står det:

Takk for at du tok plassen min! 
“Jeg skal bare..”
er ikke gyldig HC-bevis. 
Du kan få 900 kr i bot!
Håper at klistremerkene faller i smak!