Invitasjon til kurshelg og årsmøte

Foreningen for Muskelsykes Ungdom har den gleden å invitere sine medlemmer til kombinert kurs- og årsmøtehelg 18. til 20. november på Comfort Hotel RunWay på Gardermoen.

Hovedtema for kurset blir sex og samliv.

Det er planlagt seminarer med diverse foredragsholdere, og vi vil ha temaer som sexhjelpemidler, å være muskelsyke foreldre, og kanskje blir det også noen overraskelser ?

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet skal være styret i hende innen 6 uker før årsmøtet avholdes. Årsmøtet avholdes fredag 18. november kl 18.15.

Det hele vil altså foregå på Comfort Hotel RunWay på Gardermoen, som mange sikkert kjenner fra tidligere kurs. Hotellet er et relativt nytt og moderne design-hotell, og har de fleste fasiliteter et konferansehotell bør ha, bl.a. fine rom, gratis parkering, gratis wifi-internett, stor konferansesal og gode tilrettelagte fremkomstmuligheter med sin universelle utforming. Vi har bestilt hc-vennlige rom og det blir både frokost, lunsj, kaffe og middag for de som er glad i god mat.

Frist for påmelding er satt til 14. oktober og er bindende. Egenandelen er kr 500,-

Vi bestiller alles flyreiser. Bil/tog/buss dekkes i etterkant via reiseregninger.

Assistenter går gratis, men det oppfordres til at man deler rom med sine egne assistenter, eller med andre deltakere, slik at vi har mulighet til å få med flest mulig deltakere. Er det noen som ønsker enkeltrom må mellomlegget dekkes selv (kr 300,-).

Ønsker man kun å delta på årsmøtet så kan man det, men man må da dekke transport og opphold selv.

Velkommen til kurshelg på Gardermoen!

Med vennlig hilsen

Styret i FFMU

Facebook
Twitter
LinkedIn