17 MAI

FFMU-STYRET PÅ 17. MAI

På fredag var det 17. mai. Norges nasjonaldag. Hvordan man feirer denne dagen varierer jo veldig utifra tradisjoner, hvem man er og hvor mye man orker. Vi i styret har feiret på våre måter, og vil gjerne dele det med dere. 
Kine:
Min dag har jeg tilbragt med gode venner på Nesna. Det var fint vær med både sol og blå himmel, så med en is i handa var 17. mai-stemninga på plass. Hele dagen ble toppet med at min teatergruppe som jeg er leder i, TeaterZahl, vant kulturprisen i kommunen.
Line:
Min 17. mai endte opp med å bli langt i fra slik jeg planla at det skulle bli. Bilen min hadde vært på verksted fordi rampen min ikke virket. Kveld den 16. mai skulle vi hente bilen, men da var den inneparkert av mange biler på grunn av en fotballkamp som foregikk like ved verkstedet. Vi hadde ikke anledning til å hente den senere. Så jeg endte opp med å sove meg gjennom 17. mai mens datteren min og samboeren min feiret. Livet går ikke alltid som planlagt, men det var absolutt deilig å få noen ekstra timer med søvn også.
Tonje:
Min 17. Mai ble feiret med barnetoget, nydelig lunsj hos mormor og morfar og folketoget. Hadde selvfølgelig glemt å kle meg etter været, så jeg kokte med bunad og ullundertøy. Ellers var dagen fabelaktig og vi avsluttet med grilling på altanen.
Malin:
Jeg er ikke så glad i store samlinger av folk, så jeg holder meg hjemme på nasjonaldagen. Planen i år var å sove lenge og bare slappe av. Det viste seg å også være helt nødvendig denne dagen, for jeg våknet med intens hodepine. Ikke helt den perfekte starten på 17. mai, men med en deilig hjemme-dag med bare avslapping gikk hodepinen over. Jeg spiste en god middag med en venninne, og kvelden ble rolig sammen med hund og kjæreste på sofaen og serie på TV. Det ble en fin dag.
Ingebjørg:
For meg er 17. mai den dagen jeg tilbringer sammen med venner og kjæreste. Etter en barndom fylt med korps, gammel jegermarsj og barnetoget i Asker, ville jeg skape mine egne tradisjoner. Dagen startet med frokost og 17. mai sending på TV2, før vi var nede i Asker, så på barnetoget og hørte 17. mai-taler. Resten av dagen inviterte jeg jentegjengen med følge til grilling på verandaen. Håper alle hadde en riktig fin 17. mai i solskinnet!
Ada:
Hadde en fin og koselig 17. mai med pappa, tantebarn, halvsøstera mi, moren til halvsøstera mi, broren min og kjæresten til broren min.
Etter jeg møtte dem. Dro jeg hjem og slappet av, for å spare litt energi til uka etter. Fin 17. mai. Håper alle dere hadde en fin 17. mai også!
Vi i styret håper dere alle hadde en fin 17. mai! 
Facebook
Twitter
LinkedIn