Velkommen til FFMU   Click to listen highlighted text! Velkommen til FFMU

FRAMBU OG HYSJ BOKA

FRAMBU OG HYSJ BOKA

Trenger du en kort oppsummering om FFMU igjen  får du det her : FFMU, er ei   forening for deg mellom 15 og 35 år. De fleste av våre medlemmer har en muskelsykdom, men det er ikke et krav at du har det for å bli medlem. Alle som er interessert er velkommen hos oss. FFMU driver med kursvirksomhet, informasjon og likemannsarbeid. Det er viktig at unge muskelsyke kommer    sammen og deler erfaringer.

HYSJ BOKA: 

FFM har laget en helt ny bok hvor temaet er å snakke sammen når noen lever med en nevromuskulær diagnose.Boken skal åpne for samtaler, og hjelpe å sette ord på følelser.Ved 13 små historier om Nora og Ben tar boken utgangspunkt i barnas daglige liv. Boken har god plass til tegninger og notater, slik at den kan hjelpe barn å fortelle hva som er viktig.  Boken kan brukes av familier, barnehager, skoler, rehabiliteringstjenesten, kompetansetjenesten og andre steder hvor barn ferdes.                Boken er laget av personer som lever med muskelsykdommen.  I tillegg har fagpersoner, barn og unge gitt gode innspill.      Boken er et resultat av Hysj-Prosjektet, med økonomisk støtte fra Helsedirektoratet.                                                                 

Boka koster 100 kr + porto og kan bestilles via FFM kontoret. Telefon: 411 907 02  E-post: ffm@ffm.no  Mest sannsynlig blir det mulig å bestille via FFM sine nettsider snart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Innsiden av Hysj boka)

Tekst: Ada.

Del

Legg igjen en kommentar

Click to listen highlighted text!